Υπηρεσίες προς εργαστήρια

Η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. απευθύνεται προς όλα τα Εργαστήρια Δοκιμών και Αναλύσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και προς τις Εταιρίες Συμβούλων Επιχειρήσεων, αναλαμβάνοντας τη διεκπεραίωση των εργαστηριακών αναλύσεων των πελατών σας σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από την συνεργασία μαζί μας συνίστανται στα εξής:

Τιμές χονδρικής
Αξιόπιστες και ποιοτικές αναλύσεις
Μεγάλη ποικιλία αναλύσεων
Προτεραιότητα στις αναλύσεις σας

Η πρόταση αποσκοπεί σε ανάπτυξη συνεργασίας η οποία θα είναι αμφότερα αποδοτική, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για ποιότητα, ποικιλία, πλήθος, ταχύτητα εκτέλεσης των αναλύσεων και παράδοσης των αποτελεσμάτων, αλλά και το ιδιαίτερο οικονομικό περιβάλλον που, όπως έχει διαμορφωθεί, προϋποθέτει συνετά κοστολόγια και καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

Στην Εργαστηριακή Θεσσαλίας έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε υπεύθυνα τις ανάγκες σας, να παρέχουμε αξιόπιστα αποτελέσματα και χρήσιμες τεχνικές συμβουλές, ώστε να έχετε ευχαριστημένους πελάτες και να είσαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί στη γεωγραφική περιοχή σας.

Η Εργαστηριακή Θεσσαλίας πλήρως ανανεωμένη σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές έχει επενδύσει στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της συνδυάζοντας αυτές με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Πολύ σύντομα θα αποκτήσει διευρυμένο πεδίο διαπίστευσης, για το οποίο θα ενημερωθείτε σχετικά από αυτόν τον ιστότοπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί το πλέον ευέλικτο σχήμα συνεργασίας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

info@thessalylabs.gr

2410623188

Δαιδάλου 75 &
Ζακύνθου γωνία, 41222,
Λάρισα