Αναλύσεις Τροφίμων-Ποτών
Προφίλ λιπαρών οξέων σε λιπαρή ύλη |
Προφίλ σακχάρων (glucole, fructose, sucrose, maltose, isomaltose, lactose) |
Ισοηλεκτρική εστίαση καζεϊνών αγελαδινού γάλακτος σε φέτα |
Ανίχνευση καζεϊνών αγελαδινού γάλακτος σε τρόφιμα με ELISA |
pH τροφίμων |
Οξύτητα τροφίμων |
Υπεροξείδια τροφίμων |
Ολικά ή Ανάγοντα σάκχαρα |
Κολλαγόνο |
Διαιτητικές ίνες |
Ισταμίνη |
Διοξίνες σε τρόφιμο (Polychlorinated Dibenzodioxins & Polychlorinated Dibenzofurans) |
Παρόμοια με διοξίνες PCB's (Polychlorinated Biphenyls) |
Διοξίνες & παρόμοια με διοξίνες PCB's |
Πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες (Light PAHs & Heavy PAHs) |
benzo(a)pyrene |
Ραδιενέργεια σε τρόφιμο |
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε μαζί μας
info@thessalylabs.gr
2410623188
Δαιδάλου 75 &
Ζακύνθου γωνία, 41222,
Λάρισα